Velkommen til en oplevelse

Danica Hotel & Restaurant har siden åbningen i 1984 fremstået som en perfekt ramme omkring alle former for selskaber, møder og konferencer, både i huset og ud af huset.

Vi har arbejdet ihærdigt for den erfaring, der sammen med den faglige entusiasme gør alle vores arrangementer til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vores bevidsthed om vigtigheden af at arrangementet forløber perfekt - såvel gastronomisk som servicemæssigt, betyder at alle vores gæster roligt kan have den tillid til os, som sammen med professionalisme er nogle af nøgleordene for et arrangement, der vil huskes længe efter som vellykket og godt tilrettelagt.

 

Det rigtige valg

Vi udarbejdet mange forskellige menu’er. Brug disse retter og menu’er som inspiration for Deres valg og lad os i fællesskab sammensætte arrangementet, så det passer til netop Deres

behov og ønsker - både i omfang såvel som pris.
Har De specielle ønsker, opfylder vi gerne disse - også de mere kendte gammeldags retter, de klassiske menu’er, vegetar- eller helseretter.

Og husk - alt vores mad er tilberedt på bedste vis - med omhu og respekt for råvaren, så også det sunde og næringsmæssige er bevaret.

Det betaler sig at vælge mad fra et kvalitetskøkken.

 

Vi glæder os til at byde velkommen.