Hotel Danica

- ligger i hjertet af Horsens, i rolige omgivelser og kun 2 min fra byens hyggelige gågader. Alle værelser er nyrenoverede i 2011 og holdt i en moderne stil, hvor der er lagt vægt på det hyggelige. Alle værelser har 30" fladskærms-tv med satellitkanaler, gratis trådløs internetadgang, skrivebord, og eget badeværelse.

Hotellet ligger 5 min. gang fra fjord og grønne områder og 10 min. gang fra stationen og vores faguddannede personale vil altid tage imod Jer med smil og gøre deres bedste for at give Jer det bedste ophold på hotellet. Hotellet råder over 39 værelser fordelt på 3 etager. I stueetagen findes der reception, lounge og bar, Restaurant Over Middel, morgenmadsstue, festlokale samt mødelokale. Restauranten tilbyder mad i international topklasse, med friske råvarer, dygtige kokke og hyggelig stemning.

 

Business service

Hotellet står også til rådighed for alt indenfor “business service” m/fax, email og kopi service i tidsrummet kl. 07.00 – 21.00 man-lør. Der er ligeledes mulighed for at benytte gratis lånecomputer i receptionen.

 

Uforpligtende tilbud

Ring og få et uforpligtende tilbud på forretningsmiddagen, festen, weekendopholdet, overnatning, mødet, mad ud af huset eller hvad De har brug for – vi står altid klar med et svar på Deres spørgsmål samt gode tilbud tilpasset Deres ønske.

Se yderligere på hjemmesiden omkring aktuelle priser og pakketilbud, både på møder og kurser samt div. weekendophold og festarrangementer.

Vi glæder os til at byde alle velkommen på Danica

Med venlig hilsen

Philip Jensen & Morten Knudsen