Overnatning i Horsens på Hotel Danica

Leder du efter det perfekte sted til en overnatning i Horsens, nær Hedensted i Østjylland? Uanset om du kommer til byen for at opleve en af byens mange koncerter og andre kulturtilbud eller i forretningsøjemed, er du sikret en helt speciel oplevelse her på Hotel Danica. Overnatter du hos os, får du altid en god service i en hyggelig atmosfære. Derudover kan du få udfordret dine smagsløg i hotellets restaurant, der er kendt for at servere gourmetmad i international klasse.

 

Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan vi tilbyder de ideelle rammer vi for din overnatning i Horsens
- Hvordan du kan kombinere din overnatning i Horsens med et gourmetophold

Du kan også booke en eksklusiv overnatning i Horsens til en attraktiv pris hurtigt og nemt via vores online booking. Har du spørgsmål, inden du booker, er du velkommen til at ringe til os på 75 61 60 22 eller til at sende en mail til info@hoteldanica.dk.

 

Bo i hjertet af Horsens, når du overnatter hos os

Du kommer til at bo i hjertet af byen, når du vælger Hotel Danica til din overnatning i Horsens. Det giver dig et væld af udflugtsmuligheder, da der hverken er langt til byens mange museer, den smukke fjord eller den hyggelige stemning i landets bredeste gågade. Dermed har du mulighed for at bevæge dig rundt til fods. Samtidig kan du nyde den unikke kombination af et livligt cafémiljø og historiske bygninger som fx bindingsværkshuse, palæer og købmandsgårde.

Placeringen er imidlertid ikke den eneste fordel ved at tage en overnatning i Horsens på vores hotel. Hele hotellet har nemlig for nylig gennemgået en større renovering. Du kommer derfor til at overnatte i et flot værelse i en moderne stil, hvor der er lagt vægt på komforten. På værelset er der naturligvis trådløs internetadgang såvel som fladskærms tv og alt, hvad du kan få brug for. Derudover tilbyder vi hjælp til e-mail, fax og kopi i tidsrummet mellem kl. 7 og 21.

 

Kombiner din overnatning i Horsens med et gourmetophold

Har du planer om at tage din ægtefælle eller kæreste med på en romantisk overnatning i Horsens? Så kan du med fordel se nærmere på et af de tre gourmetophold, vi tilbyder her på hotellet. Vælger du et af disse, kan I se frem til en hotelovernatning i Horsens, hvor I bliver kræset for fra ankomst til afgang. Vores gourmetophold byder nemlig både på velkomstdrinks, 3- eller 4-retters menu med mulighed for vinsmagning og en lækker morgenbuffet.

Vælger du at kombinere en overnatning i Horsens med et gourmetophold her på Hotel Danica, kan I frit vælge jeres ankomstdag. Det er dog ikke muligt at ankomme søndag. På ankomstdagen er jeres værelse klar allerede fra kl. 14, så I har god tid til at tjekke ind og se lidt af byen før aftenens gastronomiske oplevelse. Her får I en overdådig menu, der er sammensat af årstidens råvarer på kreativ vis og med sans for detaljen.

 

Forkæl dig selv med en overnatning i Horsens på eksklusivt hotel

Vil du forkæle dig selv med en overnatning i Horsens, der er ud over det sædvanlige? Så book et værelse online her på siden eller kontakt os på 75 61 60 22. Planlægger du et møde, en konference, en fest eller lignende i Horsens med mulighed for overnatning, har vi ydermere tre indbydende konference- og selskabslokaler. Du kan finde aktuelle tilbud her på siden.

 

Book værelse