Bestillingsbetingelser

Generelt
Du aftaler betingelserne for værelsesudlejningen med hotellet. Medmindre andet aftales, gælder følgende regler. For konferencer og selskaber gælder der separate regler. 

Bestilling og bekræftelse
En reservation er bindende, når den bekræftes, og du har modtaget et reservationsnummer. Dette kan ske mundtligt, skriftligt eller via reservationssystemet. I forbindelse med reservationer skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og hvordan betaling skal ske. Hvis regningen skal faktureres til et firma, bedes du oplyse dette. For at bestille og overnatte på Hotel Danica skal du være fyldt 18 år. Bestiller du plads til én under 18 år, er du ansvarlig for vedkommende, uanset om du bor på værelse med vedkommende eller ej.

Ankomst og afrejse
Der er indtjekning fra kl. 14.00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal du være ude af værelset senest kl. 11.00. Værelset er reserveret frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Hvis du ankommer senere, skal du give hotellet besked på forhånd.

Afbestilling og udeblivelse
Værelset kan afbestilles gebyrfrit indtil kl. 12.00 på ankomstdagen med mindre andet er aftalt med hotellet. Ved udeblivelse uden afbestilling eller afbestilling senere end kl. 12.00, forbeholder hotellet sig ret til at opkræve betaling for den første overnatning. Hvis hotellet har haft særlige udgifter i forbindelse med din reservation, skal du godtgøre disse.

I tilfælde af No Show gælder der følgende regler i henhold til Horestas gældende regler:
Ved No Show i forbindelse med enkeltreservationer forbeholder hotellet sig retten til at opkræve betaling for den første overnatning.
Ved No Show i forbindelse med gruppereservationer forbeholder hotellet sig retten til at opkræve betaling for hele reservationen.

Tidlig afrejse og ophold på ubestemt tid
Hvis du har foretaget din reservation for et bestemt tidsrum, men rejser tidligere, kan det medføre prisjusteringer. Tag kontakt til hotellet og oplys afrejsedato. Hvis du bor på hotellet på ubestemt tid og forlænger dit ophold med et døgn ad gangen, skal du oplyse hotellet om din afrejse senest kl. 11.00 dagen før. I modsat fald skal du betale for et døgn ekstra. Hvis hotellet ikke længere kan lade dig disponere over værelset, skal du have besked herom senest kl. 11.00 dagen før afrejse. 

Hotellets forpligtelser og dine egne ønsker
Hvis hotellet ikke kan stille et værelse til rådighed som aftalt, har du ret til at få stillet et lige så godt eller bedre værelse til rådighed på hotellet eller på et hotel af samme standard. Husk at præcisere dine ønsker, når du reserverer, så du er sikker på, at hotellet er klar til at tage imod. Alle Hotel Danicas værelser er røgfri. Hvis du overtræder rygeforbuddet, har hotellet ret til at pålægge dig betaling for omkostninger til ekstra rengøring. Hvis du ønsker at medbringe et husdyr, skal du oplyse om dette, når du reserverer værelset. 

Betaling
Betaling af dit ophold foregår som udgangspunkt ved afrejse. Det er også muligt at betale opholdet ved ankomst, hvis dette ønskes.  

Hvis du afbestiller værelset uden at tage hensyn til afbestillingsfristen, har hotellet ret til at beholde forudbetalingen / opkræve betaling for den efterfølgende overnatning.

Ved online booking vil der blive opkrævet forudbetaling. Denne betaling bliver tilbageført såfremt reservationen afbestilles rettidigt.   Hotel Danica tager imod følgende kreditkort: Dankort/VISA, Mastercard, Eurocard, Maestro og American Express.

Hotellet modtager også kontanter i form af DKK, EURO, NOK, SEK, GBP og USD.

Erhvervskunder med Benefit card har mulighed for at afregne med bonuspoint.

Opbevaring af værdigenstande samt bagage og værdigenstande på værelset
Hotellet har ifølge loven ret til at tilbageholde rejsegods som sikkerhed for krav mod gæsten. Dine værdigenstande kan blive opbevaret i hotellets værdibokse. Det er også muligt at få opbevaret bagage i et aflåst rum. Hotellet er ansvarlig for at sikre, at dine ejendele ikke stjæles, når de opbevares på hotellets aflåste områder. Hvis dine ejendele har en usædvanlig høj værdi, skal du oplyse hotellet om det – i modsat fald er hotellet ikke forpligtet til at erstatte ejendelenes fulde værdi. Hotellet er ikke forpligtet til at opbevare ejendele, som er af høj værdi. Hotellet har ikke noget objektivt ansvar for de ejendele, du selv opbevarer på hotelværelset.

Din egen sikkerhed
Vær altid opmærksom på placeringen af nødudgange, alarmknapper og brandslukkere. Vær desuden opmærksom på oplysningerne på indersiden af døren til hotelværelset.

Kontakt personalet hvis du ønsker yderligere vejledning.